Om företaget

Smögens Fisketurism är ett familjeägt fisketurismföretag som bedriver skaldjursturism från april till nyår. Företaget bedriver sina aktiviteter med utgångspunkt från Smögen och från sina sjöbodar och bryggor på Hasselösund. Ägaren och skepparen Bo Hansson har mångårig erfarenhet av skaljursfiske i farvattnen kring Smögen, där han varit verksam i olika fiskeanknutna företag och organsiationer sedan 1960-talet. Lite beroende på säsong serveras skaldjur både på bryggan och i sjöbolokalen. Företaget hyr även ut fasta båtplatser vid sin pontonbrygga. Företaget innehar turistfisketillstånd utförädat av Havsmyndigheten.

 

Tel: 0707-122 883

Mail: fisketurism@telia.com

Länkar

Sotenäs turism

 

Smögenbryggan

 

Sveriges Fisketurismföretagare

 

Smögen.com

 

Makrillvikens vandrarhem


Smögens HavsbadHotell

 

Hotell Fisketången

 

 

 

Charterverksamhet

 

För företag och sällskap.

 

Smögens fisketurism kan erbjuda heldagsaktiviteter för företag och sällskap. Det går utmärkt att för blandade sällskap kombinera fiske med skärgårdsturer och sälsafari, och då utnyttja hela det utbud Smögens Fisketurism har att erbjuda.

Företaget erbjuder exklusiva upplevelser av Bohusskärgådens natur och kulturmiljöer, oberoende av säsong. Detta inom de ramar naturen och årstidsbundna variationer sätter.

 

Båtaktiviteterna kan kompletteras med högkvalitativ och kvalitetssäkrad sjömat. Vi kan naturligtvis göra besök på intressanta öar och skärgårdssamhällen, med medtagen lunch. För att avsluta med skaldjurs- eller hummersupé under kvällstid i sjöbod eller sommartid på bryggorna.

 

Parkering finns i direkt anslutning till Sjöbod och bryggor.

 

Pris: enligt offert.